CHICKPEA FALAFEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chickpea Falafel. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 22:02 Ik vond het deze keer wat minder. Ik had hummus met grilled vegetables in een bowl besteld maar er zaten amper groenten in. Wel was er een pitabroodje bij. Eigenlijk was het vooral gewoon een grote bak hummus, niet echt een maaltijd naar mijn idee.
16 nov 2022 om 20:25 I love it ! Ik had de falafel besteld en heb er zo van genoten vond het super lekker!
12 nov 2022 om 20:20 Ze hebben de verkeerde smaak ijs meegegeven. Verder uitstekend.
23 okt 2022 om 20:05 Geen saus bij de shoarma. Het was alleen een pita en shoarma. En de shoarma waren zeer grote hompen. We hadden gegrilde groenten besteld, maar dat was op. In plaats daarvan kregen we zonder overleg humus
30 sep 2022 om 19:27 De falafel was heel lekker maar wel erg karig voor 11,50 euro. De minisalade die erbij zT was ontzettend zuur.
13 sep 2022 om 20:21 Heel erg lekker!
30 aug 2022 om 17:21 De xl was precies goed
24 aug 2022 om 21:58 Vooral lekkere salade. De falafel was nogal doorgebakken.
19 aug 2022 om 20:37 Bezorgen veel langer dan aangegeven en bestelling niet compleet
13 aug 2022 om 21:34 Echt belachelijk kleine porties voor deze prijs. €8,75 voor een pitabroodje met een bakje hummus. Eerste en laatste keer hier.
31 jul 2022 om 12:15 Het was echt verrassend lekker, helaas zat voor 1 persoon de bestelde tahin saus er niet bij, maar nogmaals, wel erg lekker.
29 jul 2022 om 11:25 Super lekker!